ponedeljek, 9. julij 2007

MADRID

ajajajjj... Tale spanscina res ubija! Sm se mogla prov martat, da sm ugotovila kako se prjavm, ker je use v spanscini!!

no pa zacnimo od zacetka:
najprej oci: hvala za miljoninen sendvic, smo use pojedle tok smo ble lacne :-), zal pa je tvoja torba ostala na madridskem letaliscu, ker je nobena ni vec hotla nosit! smo ze itak cist pofaulane od tezkih nahrbtnikov!!!
Let do Madrida je potekal dokaj mirno, ceprov je blo letalo tok mejhno, da smo cutile se vsak najmanjsi tresljaj...ampak smo ble ze od vlaka tok crknene, da smo sam spale...no pol pa cel projekt se spravt iz letalisca na metro pa do hostla!!sicer je lega hostla enkratna, samo je bla pa pot do tja res naporna...plus, da smo s svojimi nahrbtniki suvale folk okol sebe tko da so nas usi grdo gledal!! no hostel sam je zelo zanimiv....hmmm z eno besedo spanski :-), sicer smo tok crknene, da nam je cisto vseen kje, s kom in kako spimo!

dons zvecer se bomo pa namenle pogledat gejevsko sceno v madridu...baje se tam najvec dogaja...bomo vidl ;)

jutri pa se celodnevno potepanje po madridu...upamo, da bo kej hladnej k dones
marjetka:cestitke!!!
tinci:upam, da malanje fajn napreduje :)
mojci...pogresamo te!!!

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

bimbi torba je iz vegasa bi jo Mojca ful rada nosila. še dobr da ste sendviče iz smeti pobrale. Ni zdravo okoli gejev hodit, ker španci niso geji to so vsi uvoženi tipi. Kako pa kaj Pera je čist preč prišla jo morte čuvat. kaj pa meli je že not pršla??
pozdrav tudi Irenci

Unknown pravi ...

za zgoraj napisano....vse borut

Anonimni pravi ...

lep pozdrav MR ---> so že ostali preveč napisali

Anonimni pravi ...

hei miske..js sm mrtvo utrujena dons sm shoppingirala..prblizn 8 ur :D sm se s fax-sotrpinkami odpravla celit rane z zapravlanjem kesa..sm pa vsesplosno zadovolna :D..uzivite v nulo..se zame!!se se kej oglasim..@urska(borut)..kaka torba? :D

miss euch alle..küsse..m.

Anonimni pravi ...

Hojla punce! Iz prebranega sklepam, da se imate fino.

Še vedno se ukvarjam z barvanjem in že mal napredujem, kuhinja je že skoraj končana, samo še nad oboki moram prebarvat med opekami...Trenutno oklevam med belo in oranžno. Mami navija za oranžno...Upam, da ne bo preveč temno.

Lepo se imejte še naprej :)

Se veselim nadaljnega branja vaših pustolovščin.

Unknown pravi ...

Hvala!!! Še zdj ne morm vrjet da sm konc to sredno,...:) k pridš domov mormo proslavit...aja pa prosm kšnga gejčka slikite, da vidm če se znajo oblečt tko k Leon.Borut, čas celi rane in prepričana sem, da boste na Norveškem? našli kakšno torbo, ki jo boste imeli ravno tako radi kot to...