nedelja, 15. julij 2007

granada
koncno smo prispele v ze tako pricakovano andalzijo...valencija je bla sicer zanimiva, ampak okolis kjer smo zivele je bil kar zastasujoc (kraljice noci,narkomani,dilerji)...se dobro da je na 5 minut okol zahajala policija in smo se pol pocutle se kar varno...v hostlu so nam rekli, da to ni nic nenavadnega...zato smo kar uzivale ob gledanju zanimivih "predstav" na ulici

po 2-dnevnem potepanju po valenciji...obiskale smo tudi muzej znanosti, ki je bil res zanimiv in poucen ter podozivele zgodbo titanika (baje je najbolj obiskana razstava titanika na svetu!!!)

no danes zjutraj smo prispele v granado. celonocna voznja z vlakom nas je kr utrudla tko da smo sle naravnost v hostel in malo zapocivale...potem pa sprehod (oz bolje receno vecurno romanje) po granadi, kjer smo se tudi veckrat izgubile (ni bilo primernega zemljevida pa se domacini nimajo pojma kje je kaj!!)...ogledale smo si pa ciganske domove v jamah in res obdelale celo granado pes...jutri nas caka le se velicastna alhambra.

hostel tukaj je eden izmed boljsih pa se vse tukaj je ceneje...skor vse kar si zmisls lahko tudi dobis!mamo celo visece mreze, ki jih pridno izkoriscamo... :) danes smo si celo skuhale pojedino, tako da kar napredujemo!!!

...fotke....zal je tehnologija tukile zelo v zaostanku in upamo na kej bolsega...celih 15min si lahko na netu pa se internet cafejev prakticno ni, tko da bomo v barceloni oz na portugalskem nalozile kake fotkice za nase fane ;-)

*ursi...mi bi te tut tuki...tvoja kuhna bi se res prilegla po vsem zivem kar damo vase!!!seveda tut tvoja druzbica...pozdravcki tut matejcku :-)

*mojci...upam, da uzivas v novem sadu!!!pricakujemo podrobno porocilo!!!

*schwessi..miss u 2!bolj pazi na anzeta!v pon pa sej ves...poklici!!!

*m&o...prijetno in srecno pot.kej obvescita!!!

*sosolcki iz 4.d...pozdravcki vsem in fajn se mejte na morju!!!upamo, da se kmalu kej vidmo :)!!!gregi dobis kartico za zihr!!!

*tinci...si ze koncala??upam,da ti marjeta pridno pomaga pa da fajn napredujete!!!

MISS u all...pozrdavcki in poljupcki od vseh

9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

hej.sedajle ob nečloveški uri greva na pot.amak misel na to,da grem na 15 stopinj me navdaja z optimizmom.
l.p.m.r.

Anonimni pravi ...

Hej!
Kuhinja in dnevna soba sta končani. Barve so čist svetle in se žal ne vidijo na fotkah...Te bom povabila na limonado, ko se vrneš :)

Trenutno uživam zadnje proste urice, ker grem ju3 v službo...
Na šampone in podobne zadeve bom lepila nalepke. Upam, da bom zdržala 3 tedne..

Lepo se imejte in še kaj zanimivega napišite...:)

Anonimni pravi ...

hej popotnice,
trenutno sva v porecu, en tedn pocitnic...ste ze kej ornk zmatrane??mate ful toplo?tuki pa tud v lj je ful ful vroce, koncno mamo eno poletje res poletje:)
pogresam vs ze fulicno, pa metejko tud komi caka da vs vid:)
irenca....kako kej najina zadeva pr teb drzi?
ce boste sle kej na stadion v barceloni(pa ce bojo finance), bi matej meu ful en dres, od ronldinho-ta, dobite vse povrnjeno+lupcke.

bejbike uzivite, pa sej veste pazte ena na drugo.
cavci bavci:****

Unknown pravi ...

Hej!!! Špela čestitam....!!!proslavile bomo pa sj veš kdaj...aja pa še to moj fax je brez omejitve jeeeeeeee....mejte se še naprej fino....

Anonimni pravi ...

heii.. vidm da cist uzivate. je granada ze prenovljena? lanskoleto so gradil ceste in je blo vse razkopan!! seveda je vse ceneje.. ker granada ni extraturisticno mesto. poleg alhambre ni prakticno nic. upam da ste dobile karte, midva sva jih dobila samo za generalife, za alhambro jih je ze zjutraj zmanjkalo. to je se ena malenkost k sm ti jo pozabla oment pred odhodom.. vse, cist vse karte je treba en dan prej kupt:)

v lj nic posebnega razn nore vrocine ! :))

brez neumnosti ;)
nina

Anonimni pravi ...

pozdravljene popotnice!!!
vidm da se mate noro in tko je tut prov. sam da ne bom slisala da bo kksno s kksnim špancem tm ostala:)
rajs naj pride sm pa se kksne kolege prpele...:)
dost heca...mislim na vas vse, tko da se ful ful lepo mejte še naprej. Pa čuvite se.
Špela, kako je šla kema?

Pozdrav in poljub vsem, papa

Anonimni pravi ...

no bom pa sedaj še tu kaj napisala.Z naUršo sem se pogovarjala po netu več kot pol ure.sva v lillehammerju.najbrž veste kje jeto,najbrž pa ne veste da je lepo hladno in sicer 14 stopinj.jutri pa naprej še bolj proti severu in upam da bom videla kaj snega.lepo se imejte in se še naprej cmarite v soncu ,jaz prisegam na sever.
m.r.

anze pravi ...

Čestitam za stomo. Me je lihkar Urška klicala. Bravo.

Anonimni pravi ...

cessssstiiiiiiitaaaaaaaaam :DDDDD